Voleibol

El Brasil guanya l'or

Voleibol. Va derrotar Itàlia en la final (3-0), després d'haver perdut les dues darreres, i va portar a l'èxtasi els seus aficionats

El Brasil va guanyar la medalla d'or en imposar-se en la final a Itàlia per 3-0 (25-22, 28-26 i 26-24), i va portar a l'èxtasi els aficionats que van omplir el pavelló de Maracanãzinho. El conjunt brasiler havia perdut les dues finals dels dos darrers Jocs, a Pequín i a Londres, i va guanyar un títol que no aconseguia des d'Atenes 2004. Aquesta és la tercera medalla d'or del vòlei masculí del Brasil, ja que també van ser campions a Barcelona 1992. En la fase de grups els dos equips ja s'havien enfrontat i la victòria havia estat dels italians, que van deixar els brasilers en una situació delicada per poder seguir endavant. En la lluita per la medalla d'or, però, els brasilers van estar molt encertats en els punts importants i van guanyar un partit ajustat, tot i el 3-0 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)