Més motor

Abidal, a punt per córrer

Motor. L'exjugador del Barça s'estrena en les 24 Hores de Barcelona, al costat de Laia Sanz, Francesc Gutiérrez i Jaume Font

“És un esport molt diferent del meu, però sempre m'ha agradat.” L'exjugador del Barça Éric Abidal es va estrenar ahir, al Circuit de Barcelona-Catalunya, al volant d'un cotxe de competició, i avui serà el quart pilot de l'únic equip català de les 24 Hores de Barcelona, Baporo, al costat de Laia Sanz, Francesc Gutiérrez i Jaume Font. Aquest últim es va encarregar d'instruir el francès en el pilotatge del Seat León Cup Racer, de 330 CV, primer amb Éric de copilot, i després amb l'exjugador al volant. “El primer que em va dir va ser que havia d'estrènyer bé els cinturons. I a la pista, respectar els altres cotxes i frenar allà on toca.” En la seva primera presa de contacte, va notar molt la calor. “És un esport molt físic i costa no marejar-se.” De moment, Abidal vol fer un relleu (normalment, de dues hores). Després, va dir, “ja ho veurem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)