Trial

Gas Gas fitxa James Dabill

Motor. El pilot de Yorkshire, de 30 anys, és el referent del trial britànic i disputarà els mundials i altres proves com ara el campionat estatal o els Sis Dies d'Escòcia de Trial amb la marca gironina

James Dabill (18 d'abril del 1986, Leeds, West Yorkshire) serà pilot oficial del Gas Gas Factory FG Trial Team les dues temporades vinents, segons va anunciar la marca gironina, que reforça el seu equip per al mundial amb el referent del trial britànic.

Amb 30 anys, el pilot de Yorkshire ha estat set vegades campió de la Gran Bretanya i ha guanyat dues vegades els Sis Dies d'Escòcia de Trial (2007 i 2011) i tres les Scott Trial (2010, 2014 i 2016). Campió del món i d'Europa júnior els anys 2005 i 2006, respectivament, amb Beta, disputarà les diverses competicions del 2017 amb la Gas Gas TXT300 Racing, els mundials a cobert i a l'aire lliure, el campionat estatal i altres cites internacionals de prestigi com ara els Sis Dies o les Scott Trial. Aquest 2016 Dabill va ser novè i setè en els dos campionats del món competint amb l'equip Vértigo.

“Estic molt emocionat per començar aquesta nova aventura amb Gas Gas. Tinc moltes ganes de començar a treballar amb en Marc Colomer i amb tot l'equip a Girona”, va dir el britànic en la seva presentació. I hi va afegir, exultant: “Sóc molt feliç perquè Gas Gas ha confiat en mi per ser el pilot de fàbrica. Sé que la moto és molt i molt bona i estic segur que podrem aconseguir grans resultats junts. Em sento gairebé com si tornés a casa. Tot el que em queda per dir és que vull agrair a Manel Jané i a la gent de Vértigo que m'hagin donat aquesta oportunitat i l'experiència tan bona d'aquests dos últims anys. Els estaré eternament agraït.”

EL PROTAGONISTA

Sé que la moto és molt i molt bona i estic segur que podrem aconseguir grans resultats junts
James Dabill

Camprodon, seu del mundial

La localitat del Ripollès entra en el calendari del campionat del món de trial a l'aire lliure i serà la primera seu, els dies 13 i 14 de maig. És l'única prova que es fa a l'Estat del mundial outdoor, format per vuit proves la tercera de les quals serà a Sant Julià de Lòria (Andorra) el 17 i el 18 de juny i després que s'hagi disputat la cita a Motegi (Japó) el darrer cap de setmana de maig. En el mundial indoor, Barcelona serà la segona de les quatre seus, el 7 de febrer, i després que Sheffield l'obri el 9 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)