Motociclisme

Moto GP

GP d'Alemanya

Márquez guanya a Alemanya i ja és líder

Motociclisme. El campió s’ha imposat per cinquè any consecutiu a Sachsenring, a davant del sorprenent Folger i Dani Pedrosa. Viñales ha remuntat de l’11è lloc al quart

Marc Márquez (Honda) s’ha imposat per cinquena vegada consecutiva en el GP d’Alemanya, al circuit de Sachsenring, i s’ha situat líder del mundial de MotoGP, posició que no havia ocupat en tota la temporada. L’alemany Jonas Folger (Yamaha Tech 3) ha acabat segon i ha evitat el primer podi completament català de la història de la categoria reina, ja que Dani Pedrosa (Honda) ha acabat tercer i Maverick Viñales (Yamaha) quart. En el mundial Márquez salta del quart lloc al primer (129), seguit de Viñales (124), Dovizioso (123) i Rossi (119).

L’alemany Jonas Folger ha estat la sorpresa de l’inici de cursa. Ha arrencat quart, ha avançat Jorge Lorenzo –que ha sortit molt bé amb gomes toves– i ha atrapat les dues Honda, que tenien gairebé un segon. Les ha avançat amb un ritme infernal, encadenant voltes ràpides, i només Marc Márquez l’ha seguit. Folger ha anat líder fins a la volta 10, quan Márquez l’ha avançat. Folger li ha aguantat el pas fins a cinc voltes del final, quan ha comès un parell d’errades.

Pedrosa ha entrat tercer tot sol i al grup del quart lloc, amb Rossi, Dovizioso, Petrucci i l’Aprilia d’Aleix Espargaró s’hi ha afegit venint des del darrere Maverick Viñales, que anat superant tots els rivals fins que a 10 voltes del final s’ha situat quart, el seu sostre raonable, i ha minimitzat danys en el campionat. Aleix Espargaró ha aguantat el ritme dels equips capdavanters i ha situat l’Aprilia a davant fins i tot de l’anterior líder del campionat, Dovizioso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)