Motociclisme

Xavi Vierge fa la pole en Moto 2 a l’Argentina

Motociclisme. És la seva primera posició preferent, i en unes condicions molt difícils per la pluja

Xavi Vierge (Kalex Dynavolt) ha aconseguit la primera posició preferent de la seva vida en el mundial de motociclisme. Ha estat al circuit de Termas de Río Hondo, on avui es disputarà el GP de l’Argentina. El pilot de Castellbisbal, que és a punt de fer 21 anys, disputa el seu tercer mundial complet i el millor resultat en cursa és el segon lloc de Motegi, l’any passat. En qualificació el seu millor resultat havia estat el tercer lloc en el mateix GP.

Avui Vierge ha aprofitat molt bé la pluja que ha caigut abans de la sessió de qualificació. Ha intentat sortir amb pneumàtics de sec i un cop constatat l’error i recuperats els de pluja, ha anat de menys a més i li ha pres la posició preferent a Lorenzo Baldassarri en l’últim moment (1:56.137). Danny Kent completarà la primera fila. Àlex Márquez (Kalex) sortirà des de la tercera fila (8è) i Isaac Viñales (Kalex), des de la 5a (13è).

En Moto 3 Albert Arenas (KTM), que reapareix després d’una fractura de clavícula, ha obtingut un 12è lloc prometedor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)