Motociclisme

Marc Márquez arrasa en el seu vedat d’Austin

GP de les Amèriques. Sisena victòria seguida del campió, que abans del primer pas per meta s’ha situat líder i a mitja cursa tenia cinc segons d’avantatge

Marc Márquez (Honda) s’ha situat segon del mundial de MotoGP amb una victòria d’autoritat a Austin combinada amb l’abandonament per caiguda de Cal Crutchlow, líder fins avui, li permet simar 45 punts, a un d’Andrea Dovizioso (Ducati). És la sisena victòria de Márquez a Austin, en sis participacions.

El pilot de Cervera ha sortit quart per una sanció però en la primera frenada era segon i abans que es tanqués el primer gir s’ha situat líder. Només l’ha seguit Andrea Iannone (Suzuki), que ha anat perdent gas. Márquez ha arribat a mitja cursa en plena cavalcada, amb més de cinc segons d’avantatge respecte a Maverick Viñales (Yamaha), rere el qual han entrat Iannone, Valentino Rossi (Yamaha), Johann Zarco (Yamaha) i Andrea Dovizioso (Ducati).

Dani Pedrosa (Honda) ha acabat setè tot i les molèsties a la mà dreta, a davant de Tito Rabat (Ducati). Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat 10è, el seu germà Pol (KTM) 13è i Àlex Rins s’ha retirat per caiguda a mitja cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)