Motociclisme

ETG Racing, l’escuderia dual

Motor. L’equip gironí es va presentar ahir a la Diputació de Girona i ho tornarà a fer demà passat a l’escola, en la qual s’ofereix una doble titulació i la possibilitat de viure de prop la competició

La Diputació de Girona va ser ahir el marc de la presentació de l’equip gironí de motociclisme ETG Racing, de l’Escola Tècnica Girona (ETG), la principal singularitat del qual és que es tracta d’un projecte dual tant en la vessant esportiva com en la formativa, ja que els responsables i mecànics de l’equip de competició són alhora professors i estudiants de l’escola.

En l’acte hi van participar els cinc pilots de l’escuderia, encapçalada per Xavi Pinsach, campió estatal el 2015 en la categoria Stock 600; Joseph Foray, Borja Sánchez, Robert Garcia Tinoco i Mario Mayor. També hi havia, d’una banda, els estudiants de mecànica de competició de l’equip i els seus professors, i, de l’altra, Carles Salgas, diputat d’Esports; Joan Moncanut i Jordi Moncanut, directors de l’ETG, i Albert Torras, cap de l’equip ETG Racing, que competeix en el campionat del món de superbikes i en l’estatal de motociclisme.

ETG Racing és una escuderia de formació i competició que ofereix als alumnes de la doble titulació del grau d’automoció i tècnic especialista en mecànica de competició de l’ETG la possibilitat de viure en primera persona i adquirir experiència real en el món de la competició. Una circumstància que fa més fàcil la posterior integració laboral dels alumnes en aquest sector. De fet, la majoria que acaben els estudis s’integren en equips professionals.

Carles Salgas, en la presentació de l’equip, va refermar el compromís de la Diputació amb l’ETG i en va destacar la tasca formativa i de projecció de les comarques gironines al món del motor. L’equip es torna a presentar demà passat en la jornada de portes obertes de l’escola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)