Motociclisme

Victòria i lideratge de Marc Márquez a Jerez

Motociclisme. El cerverí encapçala la general de MotoGP després del segon triomf consecutiu del curs. Una caiguda múltiple elimina Pedrosa, Lorenzo i Dovizioso

Marc Márquez és el nou líder del mundial de MotoGP després de dominar aquesta tarda el GP d’Espanya. Per si no fos prou, el fins ara líder de la general, Andrea Dovizioso, ha caigut mentre lluitava pel segon lloc amb l’altra Ducati de Jorge Lorenzo, en una topada múltiple que també ha deixat Dani Pedrosa, quart, fora de combat. L’incident ha estat molt aparatós, però els pilots n’han sortit il·lesos. Márquez suma 70 punts, i ara el segon de la general és Johann Zarco (58).

El francès de Yamaha Tech3 ha entrat segon arran de la topada, al davant d’Andrea Iannone, al podi per segona cursa seguida amb la Suzuki. Maverick Viñales (Yamaha) ha estat setè; Pol Espargaró (KTM), onzè, i Tito Rabat (Ducati), catorzè. Àlex Rins (Suzuki) ha caigut en la sisena volta, quan era cinquè, i Aleix Espargaró (Aprilia) ha plegat per problemes mecànics en la segona volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)