Trial

Cap a les 99 victòries

Trial. Després d’un inici de mundial discret, Bou intentarà guanyar a Andorra i igualar l’històric registre de triomfs de Doug Lampkin

Toni Bou (Montesa) pot igualar el rècord de victòries en el campionat del mon de trial si guanya en el GP d’Andorra que es disputa aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria. El pilot de Piera de l’equip Repsol Honda en suma 98 i està a només una de les històriques 99 que va aconseguir l’anglès Doug Lampkin.

El pierenc ho podria aconseguir en l’única prova que es fa a Andorra, on resideix. Dissabte al migdia es disputarà la qualificació, i diumenge a partir de les nou del matí estarà en joc la victòria.

En el darrer gran premi del Japó, al circuit de Motegi, Toni Bou podia haver superat el rècord, ja que es van disputar dues proves. Inesperadament, ja que és un pilot acostumat en els últims anys a guanyar pràcticament totes les proves del mundial no va aconseguir cap victòria –va ser quart i segon–, i es va veure superat pels pilots de Gas Gas, el gironí Jeroni Fajardo i el basc Jaime Busto.

Bou és ara, això sí, el líder de la general amb 50 punts però només en té dos de marge sobre Busto i Fajardo. El basc i el gironí tornaran a ser els principals rivals del pierenc, que es vol retrobar amb el triomf, tot i que, segons va explicar després de les proves del Japó, encara no està del tot recuperat de la lesió que es va fer al febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)