Motociclisme

Xavi Vierge, operat a Barcelona

Motociclisme. El pilot de Castellbisbal va tenir una fractura en la mà dreta durant l’entrenament cronometrat del GP d’Àustria, dissabte passat

Xavi Vierge ha estat operat d’una fractura en el cinquè metacarpià de la mà dreta, de resultes de la caiguda que va tenir durant l’entrenament cronometrat del GP d’Àustria de Moto 2, dissabte passat, quan un rival el va envestir en la frenada del primer revolt. L’operació l’ha duta a terme el doctor Xavier Mir a la clínica Dexeus de Barcelona. El pilot començarà la rehabilitació d’aquí a cinc dies. La pròxima cursa del mundial és el GP d’Anglaterra, el 26 d’agost.

La vigília de l’accident s’havia anunciat que Vierge, de 21 anys, serà el company d’Àlex Márquez (22) el 2019 en l’equip Marc VDS de Moto 2. L’equip Dynavolt ha confirmat que el substitut del pilot català serà Tom Lüthi, que tornarà així a la categoria mitjana després d’un any a Moto GP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)