Motociclisme

Bagnaia guanya a Tailàndia

Motor. L’italià reforça el lideratge del mundial en la categoria de Moto 2. Àlex Márquez té una caiguda

Francesco Bagnaia ha aconseguit la setena victòria de la temporada en la cursa de Moto 2 del Gran Premi de Tailàndia i afegeix nou punts més a l’avantatge que el separa de Miguel Oliveira, que ha acabat tercer. Els dos pilots han tingut una lluita molt igualada, juntament amb Luca Marini, que ha completat el podi amb el segon lloc, i Brad Binder, però en els últims metres Bagnaia ha aconseguit obrir un forat i reforçar el seu lideratge en la categoria mitjana. Oliveira ha començat segon l’última volta, però Marini l’ha superat i l’ha relegat al tercer lloc.

El català Àlex Márquez ha tingut una caiguda en la cinquena volta, moment en què ocupava el quart lloc. També ha caigut el mallorquí Joan Mir, que ha hagut de passar pel centre mèdic.

En la cursa de Moto 3 s’ha imposat Fabio di Giannantonio, seguit de Lorenzo Dalla i Dennis Foggia, Albert Arenas ha tingut una caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)