Motociclisme

Pinsach, amb opcions de títol en l’última prova

Motor. El d’ETG Racing arriba a Jerez a 29 punts del lideratge amb 50 per disputar-se i amb el subcampionat com a objectiu més real

Xavi Pinsach, que competeix amb una Kawasaki de l’equip gironí ETG Racing, disputarà aquest cap de setmana, al circuit de Jerez, l’última prova del campionat d’Espanya de superstock 1000. El pilot de Porqueres ocupa la segona posició de la classificació general i, amb 29 punts menys que el líder, el vallesà Carmelo Morales (BMW), encara té possibilitats de ser campió, perquè la prova de Jerez tindrà dues curses i posarà 50 punts en joc. La probabilitat que guanyi el títol és, però, molt minsa. El seu principal objectiu, doncs, serà assegurar-se el subcampionat. Després de la penúltima prova, a València, on va ser segon, va prendre la segona posició del campionat a Alejandro Medina (Yamaha), que no va puntuar. Els dos pilots estan ara separats per només dos punts (104 a 102), una diferència irrisòria que deixa el desenllaç ben obert. Pinsach té a favor seu la regularitat, perquè, tot i que no ha guanyat cap cursa, ha fet quatre segons llocs consecutius i no ha baixat mai de la cinquena posició. Pinsach no renuncia al títol, però és conscient de les dificultats d’aconseguir-lo i es preparar per a la lluita amb Medina: “Em sento molt motivat per al cap de setmana a Jerez. Intentarem lluitar per guanyar el campionat. És difícil, però si no és possible lluitarem pel segon lloc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)