Motociclisme

Bautista substituirà Lorenzo a Austràlia

Motocilcisme. Moto GP. El de Talavera de la Reina pilotarà la Ducati oficial en el gran premi de la setmana que ve mentre el mallorquí torna a casa per intentar recuperar-se per córrer a Sepang d’aquí a dues setmanes

Jorge Lorenzo ha decidit renunciar a córrer el gran premi d’Austràlia per poder recuperar-se bé de la fractura del radi del canell esquerre que es va fer en el gran premi de Tailàndia i que l’ha impedit disputar el de Japó. El pilot de Palma, juntament amb l’equip Ducati, vola de tornada cap a casa per intentar accelerar la recuperació i estar a punt per disputar, d’aquí a dues setmanes, el gran premi de Malàisia que es correrà a Sepang.

L’absència de Lorenzo a Phillip Island ha obert les portes de la Ducati oficial a Álvaro Bautista. El pilot de Talavera de la Reina, que abandonarà Moto GP a final de temporada, serà el company d’Andrea Dovizioso durant el proper gran premi, tal i com ha anunciat l’equip italià després de la cursa del Japó, en què ha acabat cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)