Motociclisme

Pinsach, subcampió

Motociclisme.El gironí ha acabat segon, per davant del campió estatal Carmelo Morales, sobre la pista mullada del circuit de Jerez

El pilot de Porqueres Xavier Pinsach, competint amb una Kawasaki de l’equip gironí ETC Racing, ha acabat, finalment, en la segona posició del campionat d’Espanya de Superstock 1.000, després que , en la sisena i última prova d’aquesta categoria, hagi quedat classificat en segona posició, per darrera del pilot francès Christophe Ponsson (Ducati).

Pinsach ha assegurat el segon lloc d’aquest campionat estatal, que havia pres a Alejandro Medina (Yamaha) en la darrera cursa, a València, on va ser segon i es va situar dos punts per damunt seu. El campió ha estat, com era de preveure, el pilot vallesà Carmelo Morales (BMW), que havia guanyat les cinc proves anteriors a la que avui s’ha disputat al circuit de Jerez - Ángel Nieto, en unes condicions especialment adverses per la pluja que ha mullat la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)