Ral·lis

Loeb guanya el ral·li Catalunya-Costa Daurada i Ogier es posa líder del mundial

Ral·lis. El nou vegades campió del món s’ha endut el triomf en la prova catalana seguit d’Ogier, que ha superat Neuville en la general

El pilot francès Sébastien Loeb (Citroën C3) ha guanyat, per novena vegada, el ral·li Catalunya-Costa Daurada, mentre que Sébastien Ogier (Ford Fiesta), que ha acabat segon, s’ha situat primer en la general del mundial a falta d’una prova.

Loeb i el seu copilot Daniel Elena han guanyat en la primera passada als trams de Ruidecanyes (16,35 quilòmetres) i Santa Marina (14,50 km), fet que els ha permès acumular set segons d’avantatge sobre Jari-Mati Latvala (Toyota Yaris). Ogier ha guanyat a Riudecanyes en la segona passada i ha pujat fins a la segona posició prenent-li el lloc al finlandès. Ott Tänak (Toyota Yaris) ha guanyat en la segon passada pel tram de Santa MArina, en la que el britànic E Elfyn Evans (Ford Fiesta) s’ha enfilat a la tercera posició.

El belga Thierry Neuville (Hyundai i20) ha acabat en la quarta posició de la prova i ha perdut el lideratge del mundial, que ara és en mans d’Ogier. El francès té 204 punts, tres més que Neuville (201) i 23 d’avantatge sobre Tänak. El triomf final, doncs, es decidirà al ral·li d’Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)