Dakar

No en té mai prou

Motor. Tres dies després de vèncer el ral·li Catalunya-Costa Daurada, Sébastien Loeb anuncia que correrà el Dakar del 2019 amb un Peugeot 3008 DKR privat amb els colors de Red Bull

Sébastien Loeb correrà el Dakar del 2019 amb un Peugeot 3008 DKR privat amb els colors de Red Bull. Ho farà per diversió, però sense perdre de vista la victòria. “Córrer el Dakar amb Daniel [Elena, el seu copilot de sempre] com a privats, sense ser-ne els favorits, és un repte fantàstic”, declarava en la nota de l’anunci. El pilot alsacià va vèncer diumenge el ral·li Catalunya-Costa Daurada en un retorn puntual a l’especialitat dels seus nou títols mundials, i al gener disputarà el seu quart Dakar. Si guanya, serà el primer pilot privat que ho fa des de Jean-Louis Schlesser el 2000. Loeb, de 44 anys, ha muntat aquesta participació a correcuita, empès per la retirada de Peugeot del Dakar i també del mundial de ral·licròs, on esperava continuar competint el 2019. Al Perú pilotarà el cotxe amb què va ser segon en el Dakar del 2017 –el reglament ha proscrit la versió ampla del 2018–, assistit per l’equip PH Sport. També es planteja repetir un miniprograma en el WRC, amb Citroën –si hi fa córrer un tercer cotxe– o M-Sport Ford.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)