Motociclisme

Posició preferent d’Àlex Márquez

Motociclisme. El pilot cerverí és el més ràpid en l’entrenament cronometrat del GP de Malàisia de Moto 2. En Moto 3, Albert Arenas arrencarà cinquè. L’horari de les curses s’avança dues hores per evitar la pluja prevista

Àlex Márquez està fent el ple en el GP de Malàisia. El pilot cerverí ha dominat totes les sessions d’entrenaments lliures de Moto 2 –incloent-hi la tercera, la matinada passada– i ha fet la posició preferent en el qualificatiu. Amb un registre de 2:05.629, el pilot de l’equip Marc VDS ha batut el rècord de Sepang i ha avantatjat Luca Marini, segon, de gairebé mig segon. Xavi Vierge ha estat vuitè, a un segon. És la tercera pole del curs de Márquez, la novena de la seva carrera en el mundial de motociclisme.

En Moto 3, Jorge Martín i Marco Bezzecchi, els grans aspirants al títol, han estat els més ràpids, separats per tot just 32 mil·lèsimes. El gironí Albert Arenas ha estat cinquè, a 48 centèsimes del líder del mundial.

Els entrenaments cronometrats de Moto 3 i Moto 2 s’han fet sobre sec, però durant el quart entrenament lliure de Moto GP ha començat a ploure i a hores d’ara encara no ha pogut engegar el qualificatiu. El principal damnificat per la situació ha estat Jordi Torres, que ha caigut perquè els comissaris no havien senyalitzat l’arribada de la pluja. El rubinenc, substitut del lesionat Tito Rabat en l’equip Reale Avintia, s’ha trencat un dit de la mà dreta i demà no podrà córrer. Maverick Viñales també ha caigut en el mateix revolt que Torres, però n’ha sortit il·lès.

Per curar-se en salut, l’organització ha decidit avançar dues hores tot el programa de diumenge, per tal d’enllestir les tres curses abans de l’arribada de la pluja prevista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)