Més motor

La pretemporada del WEC, també a Montmeló

Motor. El Circuit de Barcelona-Catalunya anuncia que el juliol del 2019 serà la seu en exclusiva del Pròleg del mundial de resistència, tres dies després de la cursa de les European Le Mans Series

El Circuit de Barcelona-Catalunya referma la seva aposta per l’especialitat de la resistència automobilística. Després d’anunciar fa uns mesos que el 2019 s’hi farà una cursa de quatre hores de les European Le Mans Series, aquest matí la instal·lació vallesana ha revelat per sorpresa que també serà la seu del Pròleg del FIA WEC; és a dir, la pretemporada oficial del campionat del món de resistència 2019/2020.

Per si no fos prou, els dos esdeveniments junts formaran una setmana fantàstica de la resistència a Montmeló. La cursa d’ELMS se celebrarà del 19 al 21 de juliol del 2019, i tres dies després, el dimecres dia 24 i el dijous dia 25, es disputarà el Pròleg del WEC, amb la presència dels 30 equips participants de totes les categories: LMP-1 híbrids (els espectaculars Toyota TS050 Hybrid), LMP-1 tèrmics, LMP-2, GTE-Pro i GTE-Am. El Circuit oferirà la possibilitat d’adquirir un abonament per gaudir de l’ELMS i el Pròleg WEC en directe.

Així doncs, la pista vallesana serà la seu única de la pretemporada de la F-1 i també del WEC, les màximes especialitats de circuits de la FIA. Els test oficials de la F-1 se celebraran del 18 al 21 de febrer del 2019, i del 26 de febrer a l’1 de març. El Gran Premi de Catalunya de F-1 del 2019 es farà del 10 al 12 de maig, i és una de les curses històriques europees que acaba el contracte amb la F-1 després de l’edició del 2019, al costat d’Alemanya, Itàlia i Anglaterra. El Circuit ja està negociant de ple amb el promotor del campionat, Liberty Media, per tal de renovar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)