Motociclisme

Marc Márquez és operat amb èxit de l’espatlla

Motor. El campió mundial de Moto GP ha passat per la sala d’operacions per solucionar les luxacions recurrents que ha patit aquest any. Haurà de fer un programa de rehabilitació de sis setmanes

El campió mundial de Moto GP, el cerverí Marc Márquez, ha sigut operat amb èxit de l’espatlla esquerra per solucionar les luxacions recurrents que ha patit aquest any. La darrera li va passar quan estava celebrant el seu darrer títol mundial amb els companys de l’equip Repsol Honda a la pista. L’operació s’ha fet a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona i es preveu que el pilot pugui rebre l’alta en les properes 48 hores, depenent de la seva evolució.

La setmana vinent Marc Márquez començarà a Cervera un programa de rehabilitació de sis setmanes. Després està previst que inicii els seus entrenaments d’hivern per preparar-se per la propera temporada i estar a punt pels primers test que es faran a Sepang el mes de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)