Ral·lis

Sébastien Loeb fitxa per Hyundai

Motor. El pilot alsacià disputarà sis de les catorze proves del mundial de ral·lis del 2019 amb la marca coreana, que també ha renovat Dani Sordo

Sébastien Loeb correrà sis de les catorze proves del mundial de ral·lis del 2019 amb Hyundai, segons ha confirmat la marca coreana aquesta tarda. El programa del pilot alsacià començarà amb el ral·li de Montecarlo, el primer del curs, tot just una setmana després del final del ral·li Dakar, que disputarà amb un Peugeot privat. El contracte de Loeb amb Hyundai és per dos anys. La marca també ha confirmat la renovació del pilot càntabre Dani Sordo, que farà vuit ral·lis. Els caps de files seran Thierry Neuville i Andreas Mikkelsen, que els faran tots.

El retorn de Loeb al mundial de ral·lis arriba després de la victòria del nou cops campió del món en l’última edició del Catalunya-Costa Daurada, fa un mes i mig, en una participació puntual amb Citroën. Loeb, de 44 anys, reconeix que aquest triomf va tornar a desfermar “el desig de competir al capdavant en el WRC”. Sense lloc a Citroën –farà córrer només dos cotxes per a Sébastien Ogier i Esapekka Lappi–, Hyundai no ha deixat passar l’oportunitat de fitxar l’alsacià. Serà el primer cop en vint anys de carrera que Loeb farà un programa oficial amb un cotxe aliè al grup PSA (Peugeot i Citroën).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)