Més motor

Corrent continu

Motor. Comença la cinquena temporada de la fórmula E, amb l’estrena d’un nou bòlid elèctric que ja no caldrà canviar a mitja cursa

El cinquè curs de la fórmula E comença avui a Riad, a l’Aràbia Saudita. La gran novetat és l’estrena del monoplaça Gen2, d’estètica futurista i que incorpora el sistema halo de protecció de la cabina. Però el canvi més important s’amaga sota la carrosseria. En efecte, els 22 bòlids elèctrics munten unes noves bateries fetes per McLaren, amb el doble de capacitat que les antigues, subministrades per Williams. Això vol dir que els pilots podran fer la cursa d’una tirada, sense haver d’aturar-se en l’equador per canviar de cotxe, com fins ara. Entre els equips, arriben BMW i HWA (filial de Mercedes), a banda de Nissan en el lloc de Renault, i l’expilot de F-1 Felipe Massa, que debuta en l’equip Venturi. El campionat passarà per Xile, Mèxic, Hong Kong, Roma, París i Montecarlo, entre d’altres, i es clourà a mitjan juliol a Nova York.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)