Dakar

Peterhansel i Al-Attiyah es reivindiquen

Motor. El francès ha guanyat l’etapa i el qatarià s’ha posat líder. Escabetxada de favorits, amb Sainz, Loeb i De Villiers en fora de joc. Nani Roma salva els mobles

Stéphane Peterhansel (Mini) s’ha reivindicat després de dues jornades discretes i ha aconseguit la victòria en una tercera etapa de la categoria de cotxes molt moguda. Diversos favorits han quedat pràcticament descartats per a la victòria final, començant pel campió, Carlos Sainz (Mini), que ha trencat la suspensió en el quilòmetre 38. Tot i que ha pogut reprendre la marxa, el madrileny encara no ha arribat a la meta i es preveu que perdi diverses hores. Tampoc no ha acabat encara Giniel de Villiers (Toyota), que començava l’etapa líder i que continua aturat amb problemes mecànics en els quilòmetre 172. Sébastien Loeb (Peugeot), vencedor ahir, tot just ha passat pel penúltim waypoint i Cyril Despres (Mini) ha perdut mitja hora a l’arribada. Davant d’aquesta escabetxada, els divuit minuts perduts per Nani Roma (Mini), cinquè de l’etapa, han acabat sent un mal menor. El català ocupa, de moment, el quart lloc de la general, que ara lidera Nasser Al-Attiyah (Toyota), un altre dels pilots que no havia tingut un bon inici del Dakar. El qatarià ha acabat segon, a 3:26 de Peterhansel, que ara és tercer de la general, també superat per Yazeed Al Rahji (Mini).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)