Motociclisme

De cap i de nou

Motor. Maverick Viñales i Yamaha enceten el nou curs de Moto GP amb nous colors i canvis en l’equip que suposen “començar de zero”

“Serà com començar de zero.” Maverick Viñales traspuava motivació aquesta matinada (hora catalana) a Jakarta, Indonèsia, en la presentació del renovat equip Yamaha Factory Racing de Moto GP, al costat del seu company Valentino Rossi. No exagerava, ja que les renovades YZR-M1 estrenen un nou patrocinador principal (Monster en comptes de Movistar), nous colors i, en el cas del pilot empordanès, un nou número, el 12. Però en el seu box també hi ha canvis sensibles. Amb el pas del veterà Ramon Forcada a l’equip satèl·lit Petronas Yamaha, aquest any Maverick treballarà amb un nou enginyer, el perpetuenc Esteban García, amb qui ja va ser campió de Moto 3 el 2013. També té un nou coach en la figura de Julián Simón, l’últim campió de 125 cc, el 2009. Dimecres comencen a Sepang tres dies de tests de Moto GP, amb tots els equips en acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)