Trial

Toni Bou arriba als 25 títols mundials

Trial. S’ha imposat aquesta nit a Marsella i ha sentenciat el campionat del món de X-trial a falta d’una prova

La llegenda de Toni Bou es continua engrandint i no se li entreveu ni final ni declivi. El pilot de Piera s’ha imposat aquesta nit en l’X-trial de Marsella i ha sentenciat el campionat del món. És el seu 13è títol mundial sota sostre, als quals s’hi han d’afegir els 12 obtinguts a l’aire lliure. Per obtenir el seu 25è mundial no li ha calgut ni arribar a l’última prova, el trial d’Andorra.

Bou (Montesa) n’ha tingut prou classificant-se per a la final, en la qual s’ha imposat a Jeroni Fajardo (Gas Gas) amb 14 punts per al campió i 30 per al pilot de Pals. Bou ja era campió abans de començar-la ja que Adam Raga (TRRS) n’havia quedat fora. Però no ha estat un trial fàcil per al campió. La primera fase de la prova ha acabat amb la sorprenent millor puntuació de Miquel Gelabert (Sherco, 9), a davant de Raga (11), Bincaz (14) i Bou (16). Gelabert, però, ha quedat enquadrat en la segona fase en el mateix grup de Bou i no ha pogut classificar-se per a la final (20 punts, per 18 del campió). En l’altre grup, però, Jeron Fajardo (Gas Gas) s’ha convertit en aliat de Bou ja que ha empatat a punts amb Raga (16) i l’ha apartat de la final del trial i de la possibilitat de continuar discutint-li el títol a Bou. En la final de consolació Raga (7) s’ha imposat a Gelabert (11) i ha acabat tercer.

En la final Bou ha marcat la diferència des de la primera zona i amb un zero en la zona 5, la penúltima, ja ha quedat fora de l’abast del gironí, que encara havia de recórrer les dues últimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)