Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya posa fil a l’agulla per mantenir el Gran Premi

Fórmula 1. El cap de la F-1, Chase Carey, es reuneix al Parlament de Catalunya amb el president Quim Torra per iniciar les negociacions per renovar el contracte de la pista vallesana amb el campionat del món

El màxim responsable del campionat del món de F-1, Chase Carey, s’ha reunit avui al Parlament de Catalunya amb el president de la Generalitat, Quim Torra, per iniciar de forma oficial les negociacions per renovar el contracte del Circuit de Barcelona-Catalunya amb la F-1. El president Torra ha estat acompanyat pel president de la instal·lació vallesana, Vicenç Aguilera, i el seu director, Joan Fontserè. La trobada il·lustra el compromís i la voluntat del Circuit per continuar sent l’escenari d’una cursa de la categoria reina.

El contracte actual de la pista de Montmeló amb la F-1 venç després de l’edició d’aquest any, que se celebrarà a mitjan maig i serà la cinquena prova del curs. El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat seu d’una prova del mundial de forma ininterrompuda d’ençà de la seva inauguració, el 1991, i la d’enguany serà la 29a edició. A més, Montmeló també és el circuit de referència per a les proves de pretemporada, que es van celebrar en dues tongades de quatre dies cadascuna el mes passat.

L’edició de l’any passat va tenir 172.144 espectadors durant el cap de setmana, 91.896 dels quals el diumenge. La mitjana de despesa dels assistents supera els 1.000 euros per persona, i el Circuit xifra l’impacte econòmic de l’esdeveniment en 163 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)