Motociclisme

Arenas és baixa per lesió en el GP de l’Argentina

Motor. El pilot gironí cau quan s’estava entrenant en bicicleta, es fa mal al costat dret del pit i ha de ser ingressat a l’hospital

El pilot Albert Arenas es va lesionar al costat dret del pit en caure quan s’estava entrenant en bicicleta i no podrà disputar la cursa de Moto 3 del Gran Premi de l’Argentina que es farà aquest diumenge al circuit de Termas de Río Hondo. El gironí de l’equip Sama Qatar Ángel Nieto va ser ingressat a l’hospital perquè es va fer un traumatisme a la part baixa de l’hemitòrax dret. Segons el comunicat que va fer públic el seu equip, a l’hospital li van fer una exploració clínica i un TAC abdominal que van confirmar les lesions següents: laceració de la melsa amb sagnat actiu, fractura del sisè arc costal dret i contusions i erosions diverses.

Dilluns a la nit Albert Arenas va ser operat per un equip dirigit pel doctor Muxart i se li va fer una embolització dels vasos sagnants per evitar que se li hagués de practicar una esplenectomia (l’extirpació de la melsa). El pilot gironí estarà ingressat a la unitat de cures intensives entre 24 i 48 hores, segons explica el seu equip, Sama Qatar Ángel Nieto, en el comunicat.

Albert Arenas i la seva KTM van tenir una bona actuació en el primer Gran Premi de la temporada que es disputa a Qatar, i va acabar en la sisena posició en la cursa de Moto 3. El Gran Premi de l’Argentina serà la segona prova de la temporada. El gironí no hi serà present i a hores d’ara encara no se sap quantes curses es perdrà a causa de la lesió.

A L’HOSPITAL

Va ser operat i estarà entre un i dos dies a la unitat de cures intensives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)