Motociclisme

Confirmen la victòria de Dovizioso a Qatar

Motor. El tribunal d’apel·lació de la Federació Internacional de Motociclisme diu que l’apèndix de la Ducati que van reclamar varis equips es legal i declara definitius els resultats de la cursa de Moto GP

El tribunal d’apel·lació de la Federació Internacional de Motociclisme ha confirmat la victòria d’Andrea Dovizioso en la cursa de Moto GP del GP de Qatar. El tribunal va informar que l’apèndix que va portar la Ducati del pilot italià en aquest Gran Premi és legal i es podrà seguir fent servir en les properes curses. Després de la victòria de Dovizioso en el circuit de Losail els equips Suzuki, Aprilia, Honda i KTM van reclamar que era una peça aerodinàmica i que per tant no complia amb la reglamentació tècnica i era il·legal. L’equip Ducati defensa que serveix per que el neumàtic de darrera no es refredi ni s’escalfi ràpidament. Respecte a aquesta resolució els equips poden presentar un recurs al Tribunal d’Arbitratge Esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)