Motociclisme

Màrquez deixa Rossi pels núvols

Motor. El català vol passar pàgina d’antics incidents amb l’italià i assegura que l’antic campió sobre la moto amb 40 anys és “increïble”

Marc Márquez, que ha començat el mundial de Moto GP amb un segon lloc i un triomf, manté la seva admiració per Valentino Rossi i vol passar pàgina d’antics incidents amb ell, sobretot el de fa un any a l’Argentina i que va acabar amb els dos pilots a terra. “El que està fent Rossi amb 40 anys és increïble; ser amic d’un rival és gairebé impossible però el que no s’ha de perdre mai és el respecte”, ha dit el pilot de Cervera en una entrevista a l’agència EFE.

Una de les imatges de la jornada el diumenge a Termas de Río Hondo va ser la felicitació de Rossi al català al final de la cursa. Márquez no té problemes en expressar la seva admiració per Il Dottore: “És d’admirar com manté la motivació i l’esperit per competir durant tants anys.” Amb tot, el pilot d’Honda considera com a principal rival pel títol Andrea Dovizioso. “És molt constant tant en els entrenaments com en les curses i en totes les condicions. Probablement serà el que em posi les coses més difícils”.

Márquez (26 anys) no tem perdre la motivació tot i els cinc títols que acumula de Moto GP en el seu palmarès. “Qui es cansa de guanyar? Quan acabes la temporada i pots celebrar un títol, això és el que et dona més força per l’any següent perquè vols repetir aquest moment d’eufòria i compartir-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)