Més motor

Engega l’Esperit de Montjuïc a Montmeló

Motor. El ‘revival’ de la competició del motor ofereix demà i diumenge un festival de curses i ambient ‘retro’ al Circuit de Barcelona-Catalunya

L’Esperit de Montjuïc ha viscut avui la primera de les tres jornades del revival de la competició del motor al Circuit de Barcelona-Catalunya. Els primers entrenaments lliures i oficials han posat a la pista més de 250 vehicles clàssics de competició amb pedigrí, repartits en vuit categories. Les sessions s’han disputat amb la pista seca al matí i molla a la tarda, però això no ha rebaixat gens ni mica la intensitat del so dels motors ni el vibrant espectacle.

Mentrestant, el village del pàdoc del Circuit s’ha anat omplint d’activitats i al·licients, a punt per a les jornades de demà i diumenge, que es preveuen més assolellades que no pas avui. Dissabte, a banda de més sessions d’entrenaments i les primeres curses, se celebrarà el concurs d’elegància Art en Moviment i un homenatge a l’expilot del Dakar Miguel Prieto, segon absolut en cotxe el 1999, al qual assistiran alguns dakarians catalans, com ara Joan Porcar, Salvador Servià i Salvador Cañellas. El mercadet del pàdoc, balls de saló, i atraccions i curses de cotxes de pedals per als més menuts completaran el saborós menú de la jornada retro a Montmeló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)