Motociclisme

Pinsach comença el curs amb millores

Motor. El pilot de Porqueres (ETG Racing) afronta l’estatal de superbike amb moto i pneumàtics nous

El campionat d’Espanya de superbike –nova denominació que rep el campionat l’antic CEV (campionat d’Espanya de velocitat)– s’inicia aquest cap de setmana al circuit de Jerez amb el gironí Xavi Pinsach entre els principals favorits de la categoria reina (que també canvia de nomenclatura i passa de superstock 1.000 a superbike). El pilot de Porqueres afronta la competició de nou com a integrant de l’equip de l’Escola Tècnica de Girona (ETG Racing) i amb novetats importants que l’haurien d’ajudar a millorar els excel·lents resultats de l’any passat: sis podis en vuit curses i el segon lloc de la classificació general. L’escuderia gironina ha fet una aposta decidida i ha canviat de moto i de pneumàtics. Pinsach passa de córrer amb Kawasaki i Pirelli a fer-ho amb Yamaha i Dunlop. Novetats que, durant la pretemporada, ja s’han revelat com a positives, perquè que el pilot de Porqueres ha millorat ostensiblement els temps de pretemporada registrats l’any passat.

ETG Racing, doncs, compta amb la maquinària i el pilot adients per aspirar a tot, però els apriorismes s’han de confirmar sobre l’asfalt. Pinsach tindrà la primera oportunitat de demostrar la seva vàlua en la prova inaugural de la competició, que té lloc aquest cap de setmana al circuit de Jerez, i en què també hi seran la resta dels millors pilots de l’any passat, com ara el campió, Carmelo Morales (BMW), i Alejandro Medina (Yamaha).

ETG Racing tindrà dos pilots més representats en el campionat estatal: Joan Zamorano (Yamaha), que competirà en la categoria open 1.000, i Francesc Pérez (Yamaha), que ho farà en la de superbike júnior.

Campionat d’Espanya
1. Circuit de Jerez 14 d’abril
2. Circuit de Catalunya 26 de maig
3. Circuit de Xest 30 de juny
4. Circuit MotorLand 28 de juliol
5. Circuit d’Albacete 1 de setembre
6. Circuit de Navarra 6 d’octubre
7. Circuit de Jerez 3 de novembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)