Dakar

El Dakar anuncia el trasllat a l’Aràbia Saudita

Motor. La falta de suport a l’Amèrica del Sud ha obligat a buscar un nou emplaçament per a la prova

L’organització del Ral·li Dakar ha confirmat avui el trasllat de la prova de l’Amèrica del Sud a l’Aràbia Saudita a partir de la propera edició (2020). La falta de suport dels països on s’havia disputat el Dakar en les onze edicions americanes –Xile, l’Argentina, el Perú i Bolívia– ha obligat a buscar un nou emplaçament per a la cursa, que per primer cop es disputarà a l’Àsia. “Després de 30 anys viatjant i descobrint l’Àfrica i 10 anys meravellosos pels paisatges de l’Amèrica del Sud, el major raid del món escriurà un nou capítol en els misteriosos i profunds deserts de l’Orient Mitjà, a l’Aràbia Saudita”, ha confirmat l’organització en una nota de premsa. “Tots els detalls d’aquesta nova aventura es revelaran durant la conferència de premsa que es farà el 25 d’abril a Al Qiqqiya, a prop de la capital saudita, Riad.”

El nou director de la prova, David Castera, que substitueix Etienne Lavigne en el càrrec, creu que l’Aràbia Saudita pot ser un gran escenari per al Dakar: “És un vertader plaer haver de traçar un recorregut en una geografia tan monumental i propícia per a les rutes més atrevides. L’esport, la navegació i superar-se a un mateix òbviament es magnificaran en aquests territoris que semblen fets per als raids.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)