Motociclisme

Arenas torna pel Gran Premi d’Espanya

Motor. El pilot gironí, que s’ha perdut dues proves del mundial de Moto 3, s’ha recuperat d’una lesió que es va fer en una caiguda en bicicleta

Albert Arenas tornarà a pujar a la moto en el Gran Premi d’Espanya, que es disputa el proper cap de setmana al circuit de Jerez. El pilot de Girona s’havia perdut les curses de Moto 3 de l’Argentina i els Estats Units a causa d’una lesió que es va fer en una caiguda quan s’entrenava en bicicleta, i de la qual ja s’ha recuperat. “Han estat unes setmanes dures, sobretot al principi, però ara ja s’ha acabat tot i estic tornant a la plena forma. Dimarts passat em van dir que seria apte per competir a Jerez i va ser una explosió gran d’adrenalina”, explica el pilot en un comunicat difós pel seu equip.

Arenas, substituït pel també català Aleix Viu en les dues curses que s’ha perdut, va ser sisè en la primera cursa de la temporada, el Gran Premi de Qatar. Abans de la prova de l’Argentina va tenir la lesió. “Si veig la possibilitat, a Jerez buscaré el podi, perquè sé que està a la nostra mà. No és una bogeria, tot i que cal continuar amb els peus a terra i treballant com ho estic fent”, assegura optimista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)