Motociclisme

Ducati supera Honda en el primer dia d’entrenaments a Jerez

Moto. Danilo Petrucci fa el millor registre en Moto GP del GP D’Espanya i supera per dotze mil·lèsimes a Marc Márquez. Maverick Viñales ocupa el sisè lloc

La Ducati de l’italià Danilo Petrucci ha marcat el millor temps en Moto GP després del primer dia d’entrenaments del Gran Premi d’Espanya que s’està disputant en el circuit de Jerez de la Frontera. El seu registre d’1:37.909 aconseguit en la segona sessió ha millorat el temps que han aconseguit Marc Márquez i la seva Honda en la primera sessió del matí amb 1:37.921. Per només dotze mil·lèsimes l’italià ha acabat el dia amb el millor temps. L’actual campió mundial no ha millorat el seu registre en la segona tanda d’entrenaments del migdia (1:38.147). La lluita entre les Ducati i les Honda ha situat a Andrea Dovizioso (Ducati) en la tercera posició amb 1:38:006 i a Jorge Lorenzo (Honda) en la quarta amb els 1:38.045 del matí i que tampoc ha pogut millorar al migdia.

Aquesta segona sessió s’ha vist marcada per la bandera vermella que s’ha mostrat a 2:42 per acabar. El txec Karel Abraham (Ducati) i el britànic Bradley Smith (Aprilia) han caigut un darrera l’altre en el mateix lloc i les seves motos han quedat al mig de la pista. Quan s’han reprès els entrenaments, només s’ha pogut fer una una volta, cap dels quatre primers ha pogut millorar els seus registre. Només Maverick Viñales (Yamaha) ha superat el seu registre però no ha millorat el temps del matí (1:38.112) que l’ha situat en la sisena posició. Alex Ris (Suzuki) ha acabat el dotzè comptant les dues sessions, Pol Espargaró (KTM) ha estat el catorzè, el seu germà Aleix (Aprilia) el dissetè i Tito Rabat (Ducati) el vintè.

Àlex Márquez (Kalex) ha acabat en la sisena posició en Moto 2 (1:41.974). Els nou millors pilots han fet els seus registres en la sessió del matí i no han pogut millorar a la tarda. El barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha sigut el vint-i-quatrè amb 1:42.859, també fet al matí. El millor temps l’ha aconseguit el valencià Jorge Navarro (Speed Up) amb els 1:41.819 del matí.

En Moto 3 el gironí Albert Arenas (KTM) ha finalitzat el dia amb el vint-i-dosè millor temps (1:47.661). Aquest registre l’ha aconseguit al matí i al migdia en la segona sessió no l’ha pogut superar. Albert Arenas ha tornat a pujar-se a la moto després del greu accident que va patir mentre entrenava en bicicleta i que el va deixar sense competir a Austin. El millor temps ha sigut per l’italià Niccolò Antonelli (Honda) amb 1:46.796, superant al seu company d’equip el japonès Tatsuki Suzuki (1:46.888).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)