Motociclisme

Moltes amenaces

Motor. Márquez defensa el lideratge sobre Rins, Dovizioso i Rossi a Le Mans pendent de les condicions meteorològiques

El temps variable, amb moltes possibilitats de pluges, marcarà aquest cap de setmana el Gran Premi de França, la segona cursa a Europa del mundial de Moto GP, que arrenca avui al mític circuit de Le Mans. El cerverí Marc Márquez (Honda), campió l’any passat en aquest escenari, arriba amb el lideratge sota el braç (70 punts) després del seu triomf a Jerez al davant de la Suzuki d’Àlex Rins, però amb només un punt de marge en el mundial sobre el barceloní, la gran revelació de la temporada, en què es va estrenar amb un triomf al circuit d’Austin en el Gran Premi de les Amèriques. “El GP de França pot ser molt complicat, especialment per les condicions meteorològiques. Hem d’estar preparats per a qualsevol contingència. El nostre objectiu és guanyar, però després ja veurem qui pot aconseguir-ho”, comenta l’heptacampió del món, que analitza les pròximes proves i llança una mena de dard enverinat a Valentino Rossi, quart rere Dovizioso –67 punts– i amb nou punts menys que el cerverí (61): “Aquí, a Mugello i a Montmeló veurem qui lluitarà pel títol. Dovizioso i Rins segur que hi seran, i després ja veurem si Valentino aguanta l’estirada.”

Jorge Lorenzo (Honda), sis cops campió a Le Mans, cinc en moto GP i un en 250 cc, per la seva banda, espera consolidar la progressió que va apuntar en l’assaig posterior a la cursa andalusa: “Altres anys he rodat bé a França. Després d’un cap de setmana molt dur, dilluns vaig estar més temps sobre la moto i això m’hauria d’ajudar a entendre més coses i millorar.” Amb només 11 punts, ha fet la seva segona pitjor arrencada. Malgrat tot, diu que no ha sentit la paraula ultimàtum per part dels responsables d’Honda.

EL PROTAGONISTA

Aquí, a Mugello i a Montmeló veurem qui lluitarà pel títol. Dovizioso i Rins segur que hi seran, i després ja veurem si Valentino aguanta
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)