Motociclisme

Marc Márquez fa la ‘pole’a Mugello rebaixant el rècord del circuit

Motociclisme. És la quarta de la temporada per al pilot d’Honda, que es queda a només dues del rècord del llegendari Mick Doohan

Marc Márquez (Honda) sortirà primer en el Gran Premi d’Itàlia de Moto GP després de fer el millor temps en la Q2 d’aquesta tarda al davant de Fabio Quartararo (Yamaha) i Danilo Petrucci (Ducati). El català no feia la pole a Itàlia des del 2014, l’últim any en què va aconseguir també la victòria en el gran premi. Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el setè millor temps i Pol Espargaró (KTM), l’onzè.

Márquez ha fet el millor temps en una impressionant última volta, a rebuf d’Andrea Dovizioso (Ducati), circumstància que ha aprofitat per batre el rècord del circuit (1:45.519). L’italià, que només ha pogut ser novè, ha establert un nou rècord absolut de velocitat punta en Moto GP (356,7 km/h). Quartararo, el més ràpid divendres, s’ha quedat a dues dècimes de Márquez (1:45.733) i Petruci, a gairebé 4 (1:45.881).

Amb la d’avui Márquez suma la seva quarta pole aquest 2019 i la 56a en la categoria feina del motociclisme mundial, superant d’una Valentino Rossi i situant-se a només dos del rècord que encara manté Mick Doohan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)