Motociclisme

“Per demà estem en bona forma”

Marc Márquez. Pilot de Repsol Honda

Després d’uns entrenaments amb canvi d’estratègia i de moltes proves amb els pneumàtics, Marc Márquez va reconèixer després de ser segon en la qualificació que el treball fet amb el seu equip ha tingut efecte: “He fallat a l’última volta, perquè anava al límit, però hem assolit l’objectiu de la primera fila. Aquest cap de setmana hem treballat de manera diferent, hem provat diversos pneumàtics. Anem pel bon camí, hem pogut lluitar per la posició preferent i per demà estem en bona forma.” El campió del món va admetre que hi ha “tres o quatre pilots més amb bon ritme i va assenyalar que els rivals de Ducati no són els únics que avui lluitaran per la victòria: “Tothom s’espera un duel entre Honda i Ducati, però també caldrà estar atents a Rins [Suzuki] i a les Yamaha, que ha rodat molt bé.”

Márquez es mostra confiat en les seves possibilitats i creu que les condicions són millors que a Mugello: “Som més constants. L’objectiu és acabar davant dels nostres rivals en la lluita pel títol. Tenim ritme i velocitat i avui sí que hem pogut ensenyar el nostre potencial.”

Estic satisfet del resultat perquè avui les condicions d’adherència eren crítiques
Andrea Dovizioso
Aquesta ‘pole’ és especial, perquè aquest és un dels meus circuits favorits
Fabio Quartararo
Tot i la caiguda, és el diumenge en què arribem més sòlids. Tenim bon ritme i podríem haver lluitat per la ‘pole’
Àlex Rins
Hem treballat en el bon camí durant tot el cap de setmana i demà intentarem fer una bona sortida
Maverick Viñales
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)