Més motor

Alonso, Buemi i Nakajima (Toyota) triomfen a Le Mans

Motor. S’han aprofitat d’una punxada de l’altre equip oficial de la marca japonesa i han conquerit el títol mundial de resistència

Fernando Alonso, Sebastian Buemi i Kazuki Nakajima (Toyota TS050 Hybrid) han repetit victòria en les 24 Hores de Le Mans i s’han assegurat, de passada, el títol mundial de resistència. El trio vencedor ha superat l’altre Toyota oficial, pilotat per Pechito López, Mike Conway i Kamui Kobayashi. El tercer lloc ha estat pel BR Engineering rus de Vitaly Petrov, Nikhail Aleshin i Stoffel Vandoorne.

Alonso, Buemi i Nakajima han agafat el comandament de la cursa a menys d’una hora del final per una punxada del seus rivals quan l’argentí López estava al volant. Nakashima, l’últim pilot en conduir el Toyota guanyador, ha creuat l’arribada després de completar 370 voltes al llegendari circuit de La Sarthe (13,6 km). López ha arribat tot just 59 segons després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)