Fórmula 1

Mercedes vol mantenir el domini

Fórmula 1. Les fletxes de plata han guanyat les set curses del mundial i volen fer el mateix en el Gran Premi de França. Ferrari ha evitat el doblet en les dues darreres proves i vol fer un pas més

El Gran Premi de França que es disputa aquest cap de setmana es presenta com una nova lluita entre Mercedes, per mantenir la seva hegemonia en el campionat, i Ferrari, que intentarà apropar-se una mica més a les fletxes de plata.

Mercedes ha dominat les primeres set curses del mundial de fórmula 1 amb dues victòries de Valtteri Bottas i cinc de Lewis Hamilton, les tres darreres consecutives. En el circuit de Paul Ricard intentarà mantenir la ratxa davant del Ferrari de Sebastian Vettel, que en les dues darreres curses ha evitat el doblet que havien aconseguit en les cinc primeres. Després de situar els seus dos cotxes en el podi del Canadà en la darrera prova, Ferrari té ganes de fer un pas més, però ells mateixos tenen clar que no serà gens fàcil.

El Gran Premi de França i el circuit de Paul Ricard van tornar a formar part del mundial en l’edició de l’any passat. Feia deu anys que França no tenia una cursa de fórmula 1, i 28 que no es disputava en aquest circuit. En la cursa de l’any passat a Paul Ricard la victòria va ser per a Lewis Hamilton i el seu Mercedes, i en aquesta edició el britànic ho intentarà repetir.

Els representants de l’escuderia Ferrari es reuniran avui amb els comissaris del Gran Premi del Canadà després dels primers entrenaments lliures del Gran Premi de França. Han estat citats a la sala de comissaris per examinar la reclamació de l’equip italià sobre l’incident de la cursa entre Sebastian Vettel i Lewis Hamilton. El pilot alemany va ser sancionat amb cinc segons i això li va costar la victòria fa dues setmanes al circuit de Mont-real, que va passar a mans del britànic, que havia arribat segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)