Fórmula 1

Hamilton, a la posició preferent a Paul Ricard

Fórmula 1. Els Mercedes ocupen la primera línia de la graella del GP de França, mentre que els McLaren de Norris i Sainz superen Vettel, només setè

Lewis Hamilton (Mercedes) ha fet aquesta tarda la posició preferent del GP de França, amb un temps d’1:28.448, tres dècimes inferior al registre del seu company Valtteri Bottas, segon a la graella. Per la seva banda, els Ferrari no han pogut plantar cara a les fletxes de plata. Charles Leclerc ha estat tercer, però a més de sis dècimes de Hamilton, mentre que Sebastian Vettel ha fet avortar el primer intent de la Q3 i només ha estat setè en el segon intent, a gairebé un segon i mig del 44.

Max Verstappen ha estat quart amb el millor Red Bull, i la sorpresa de l’entrenament cronometrat ha estat el bon rendiment dels McLaren, que s’han enlairat fins a la tercera línia de la graella, al davant de Vettel. Lando Norris s’ha classificat cinquè, una dècima més ràpid que el seu company Carlos Sainz, sisè.

El vuitè lloc de la graella se l’ha endut Daniel Ricciardo (Renault), i Pierre Gasly (Red Bull) i Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) tanquen el top 10. Els vuit primers de la graella han passat el tall de la Q2 amb el pneumàtic mitjà, en comptes del tou, de manera que demà (15:10) començaran la cursa al circuit Paul Ricard amb aquest compost, més durador. Això els permetrà fer una sola aturada a boxs, canviant del mitjà al dur, i no haver d’usar el tou, que té molta degradació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)