Fórmula 1

Victòria autoritària de Hamilton en el GP de França

Fórmula 1. El pilot anglès avantatja el seu company Bottas de 18 segons en el circuit Paul Ricard, on Mercedes suma el sisè doblet en les vuit curses disputades

Lewis Hamilton va ben encaminat per conquerir aquest any el sisè títol mundial de F-1. El pilot anglès de Mercedes ha guanyat aquesta tarda el GP de França amb una gran autoritat, avantatjant el seu company Valtteri Bottas de 18 segons. Mercedes ha sumat el sisè doblet en les vuit curses disputades, per bé que Charles Leclerc, tercer amb el millor Ferrari, ha encalçat Bottas en l’última volta i ha estat a punt de superar-lo.

Hamilton ha obtingut la quarta victòria seguida, la sisena del curs, i lidera la general amb 187 punts, 36 més que Bottas. Max Verstappen (Red Bull) ha estat quart, seguit per Sebastian Vettel. El pilot de Ferrari ha fet una segona aturada al final i s’ha endut el punt de la millor volta de la cursa. L’alemany i l’holandès són tercer i quart en la general, amb 111 i 100 punts, respectivament.

L’últim pilot en la volta del líder ha estat Carlos Sainz (McLaren), sisè. Ja doblats, Daniel Ricciardo (Renault), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo), Nico Hülkenberg (Renault) i Lando Norris (McLaren) han tancat el top 10, per bé que els comissaris esportius investiguen l’avançament de Ricciardo a Norris en l’última volta.

El pròxim gran premi serà el l’Àustria, d’avui en vuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)