Trial

Quarta victòria consecutiva de Toni Bou

Motor. Ha guanyat clarament el GP d’Holanda, la quarta cursa del mundial de trial. Adam Raga i Jeroni Fajardo han completat el podi català

Toni Bou (Repsol Honda-Montesa) compta les proves del mundial de trial per victòries i avui ha guanyat la quarta de manera consecutiva imposant-se en el GP d’Holanda, la quarta del calendari. El pilot de Piera va encapçalar un podi català que van completar el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS) i el gironí Jeroni Fajardo (Gas Gas).

El triomf de Toni Bou va ser clar i només va tenir 6 punts de penalització, 5 dels que van ser per temps i només 1 en la primera volta per posar un peu en una zona. El pierenc va fer una segona volta neta i al final va fer un zero en 28 zones, en una 1 punt, mentre que la zona nou de la primera volta es va anul·lar perquè havien caigut unes pedres. La segona posició va ser per a Adam Raga, amb 14 punts, i Jeroni Fajardo, amb 19, va completar el podi, completament català. El sabadellenc Oriol Noguera (Jotagas) va acabar 12è amb 75 punts, i va precedir els altres dos catalans en competició. El gironí Miquel Gelabert (Sherco) va ser 13è amb 81, i el lleidatà Arnau Farré va ser 14è amb 101.

El pilot de Piera va incrementar el seu avantatge en la general del mundial i ara suma 80 punts després de les quatre victòries. Adam Raga es va mantenir en la segona posició però ara està a 14 punts del líder amb 66 punts. El japonès Takahisa Fujinami (Montesa) ocupa la tercera plaça amb 53 punts però ja només en té 3 més que Jeroni Fajardo.

En aquest GP d’Holanda, que va tornar al mundial després de 40 anys, es va disputar la primera prova del mundial de trial-E, per a motos elèctriques. El tarragoní Albert Cabestany (Gas Gas) va guanyar la prova sense tenir cap punt de penalització. Va fer un zero a les 30 zones i va superar el japonès Kenichi Kuroyama (Yamaha), que en va fer 4.

GP d’Holanda
1r. Toni Bou (Montesa) 6 punts
2n. Adam Raga (TRRS) 14
3r. Jeroni Fajardo (Gas Gas) 19
4t. Takahisa Fujinami (Montesa) 27
5è. Jaime Busto (Vertigo) 28
6è. Jorge Casales (Vertigo) 32
12è. Oriol Noguera (Jotagas) 75
13è. Miquel Gelabert (Sherco) 81
14è. Arnau Farré (Jotagas) 101
General
1r. Toni Bou (Montesa) 80 punts
2n. Adam Raga (TRRS) 66
3r. Takahisa Fujinami (Montesa) 53
4t. Jeroni Fajardo (Gas Gas) 50
5è. James Dabill (Veta) 32
6è. Jaime Busto (Vertigo) 40
10è. Miquel Gelabert (Sherco) 27
13è. Oriol Noguera (Jotagas) 10
15è. Arnau Farré (Jotagas) 6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)