Fórmula 1

La passejada de Hamilton

Motor. El pilot britànic continua amb pas ferm el camí per assolir el seu sisè títol del mundial de fórmula 1, que aquest cap de setmana homenatjarà Niki Lauda a Àustria

Lewis Hamilton (Mercedes) avança amb pas ferm cap al seu sisè títol mundial de fórmula 1, a només un del rècord de set de Michael Schumacher. El pilot britànic ha guanyat sis de les vuit primeres proves de la temporada i, amb un total de 79, va pel camí d’igualar el rècord absolut de victòries, també en possessió del pilot alemany (92). A Àustria tindrà, aquest cap de setmana, una nova oportunitat d’acostar-se una mica més a Schumacher. Serà en el gran premi que servirà d’homenatge a Niki Lauda, mite de la fórmula 1 i figura del país alpí, mort el passat 20 de maig.

El domini de Hamilton és extensiu a tot l’equip Mercedes, que ha aconseguit sis doblets aquest curs. El seu segon pilot, Valtteri Bottas, és el segon classificat, a 36 punts de Hamilton. Als rivals, ni se’ls espera. En el pitjor dels casos, el pilot britànic té garantit un lloc davant Sebastian Vettel (Ferrari), que és tercer, almenys les tres pròximes curses. El seu avantatge de 76 punts li permet de gestionar el mundial amb relativa comoditat. L’escuderia italiana continua immersa en el procés per trobar millores. A Àustria, on s’esperen temperatures molt elevades a causa de l’onada de calor que afecta el continent europeu, provarà noves peces de test per trobar respostes: “Només ho aconseguirem quan totes les peces funcionin com s’espera”, explica Mattia Binotto, director de Ferrari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)