Fórmula 1

Accidentada segona sessió d’entrenaments lliures a Àustria

Formula 1. S’han mostrat dues banderes vermelles perquè Max Verstappen ha trencat el seu Red Bull i Valtteri Bottas el seu Mercedes. Lewis Hamilton ha acabat amb el millor temps del dia, amb un registre fet al mati 1:04.838

La segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Àustria ha sigut força accidentada i dos dels favorits Max Verstappen (Red Bull) i Valtteri Bottas (mercedes) han trencats els seus monoplaces i s’ha mostrat la bandera vermella. L’holandès, que va guanyar la cursa de l’any passat, ha perdut el control del seu Red Bull en una corba a falta de 52 minuts per acabar i ha xocat amb la part de darrera del seu monoplaça amb les proteccions. Quan s’ha reiniciat els entrenaments amb els pilots amb els neumàtics tous per buscar fer bons temps, a sigut el finlandès el que també ha perdut el control del Mercedes a falta de 44 minuts, però ell ha topat de cara. Els dos pilots han sortit pel seu peu dels vehicles.

En aquesta segona sessió d’entrenaments lliures el millor temps l’ha fet el monegasc Charles Leclerc (Ferrari) amb 1:05.086, millorant el temps que havia fet al matí. EL millor registre de tot el dia ha sigut el que ha fet el britànic Lewis Hamilton en la sessió del matí amb 1:04.838. El millor registre del madrileny Carlos Sainz ha sigut l’1:05.502 del matí, que l’han situat com el setè pilot més ràpid del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)