Motociclisme

Primera ‘pole’ de Remy Gardner en Moto 2

Motociclisme. El pilot australià de l’equip Stop And Go, de Sabadell, fa la posició preferent a Assen en la categoria mitjana, al davant de Brad Binder i els catalans Xavi Vierge i Àlex Márquez

Remy Gardner ha fet la posició preferent en l’últim entrenament qualificatiu del dia a Assen, en el GP d’Holanda de velocitat. En la categoria de Moto 2, el pilot australià de l’equip Stop And Go, de Sabadell, ha avantatjat Brad Binder d’una dècima. Ha estat la seva primera pole en el mundial de la categoria mitjana. El tercer i el quart lloc de la graella han estat per als pilots catalans de la categoria mitjana, Xavi Vierge i Àlex Márquez, quart, a dues dècimes del fill del campió del món de 500 cc del 1987, Wayne Gardner.

El pilot cerverí tindrà demà una bona oportunitat per ampliar el seu avantatge al capdavant de la general, ja que els seus rivals més immediats sortiran rere seu en la graella: Jorge Navarro, setè; Tom Lüthi, vuitè, i Lorenzo Baldassarri –ha liderat la Q1, però ha caigut en la Q2–, setzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)