Motociclisme

Arbolino s’imposa a Assen sobre la línia de meta

Motor. L’italià supera Dalla Porta en l’últim moment i és el primer pilot de Moto 3 que repeteix victòria aquesta temporada. Arenas té una caiguda i Canet conserva el lideratge

Tony Arbolino ha aconseguit la victòria en el Gran Premi d’Holanda imposant-se sobre la mateixa línia de meta a Lorenzo Dalla Porta, que havia començat líder l’última volta. Tot i que ha tapat molt bé tots els forats, Dalla Porta no ha pogut fer front a l’atac d’Arbolino a quatre corbes del final i s’ha hagut de conformar amb el segon lloc. Arbolino, vencedor també a Itàlia, és el primer pilot de la categoria que aconsegueix repetir victòria aquesta temporada. El podi l’ha completat Jakub Kornfeil. El txec liderava la cursa a quatre voltes del final, però ha rebut una penalització per retallar en la xicana i s’ha vist obligat a fer una long lap. Malgrat tot, s’ha incorporat a la prova en tercer lloc i ha pogut conservar el podi.

El valencià Aron Canet ha acabat dotzè, però continua líder de la categoria per només set punts respecte de Dalla Porta. Albert Arenas, l’únic català de Moto 3, ha tingut una caiguda en la dissetena volta.

Moto 3. GP d’Holanda
1r Tony Arbolino (Honda) 38:03.113
2n Lorenzo D. Porta (Honda) a 0.045
3r Jakub Kornfeil (KTM) a 1.562
Moto 3. General
1r Aron Canet (KTM) 107
2n Lorenzo Dalla Porta (Honda) 100
3r Niccolò Antonelli (Honda) 83
18è Albert Arenas (KTM) 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)