Motociclisme

Una altra ‘pole’ de Marc Márquez a Sachsenring

Motociclisme. El pilot cerverí bat el rècord del circuit alemany en Moto GP i suma la desena posició preferent en el GP d’Alemanya des del 2010

Marc Márquez ha conquerit la posició preferent en el GP d’Alemanya de Moto GP, amb un registre d’1:21.195, el nou rècord de Sachsenring. El pilot cerverí continua el seu idil·li amb el circuit alemany: des del 2010, quan encara corria en 125 cc, ha encadenat deu poles seguides en aquest traçat. Els seus grans rivals han tornat a ser les Yamaha, amb Fabio Quartararo, segon, i Maverick Viñales, tercer. El francès i el català pràcticament han calcat el seu temps: 1:20.400 i 1:20.406, respectivament, a dues dècimes del Tro. Àlex Rins (Suzuki) ha tornat a fer una bona classificació, quart, a tres dècimes.

Entre la resta de pilots catalans, Pol Espargaró ha entrat en la Q2 per cinquena cursa seguida. El pilot vallesà de KTM sortirà vuitè. El seu germà Aleix (Aprilia) ocuparà el quinzè lloc de la graella, que tancarà Tito Rabat (Avintia Ducati), 22è, després d’una caiguda en la Q1.

Per la seva banda, Andrea Dovizioso no ha passat el tall de la Q1 i sortirà tretzè. El cap de files de Ducati és el segon de la general, rere Márquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)