Fórmula 1

Hamilton, el líder, vol fer història a Silverstone

Fórmula 1. La previsió de temperatures moderades juga a favor del britànic, que vol ser el primer que guanya sis cops al circuit anglès

Lewis Hamilton (Mercedes) ha guanyat sis de les nou curses del 2019 i lidera el mundial. Després d’haver abaixat el seu rendiment al circuit Red Bull d’Àustria –5è– afronta la cursa de diumenge al circuit de Silverstone amb l’objectiu de refermar el seu primer lloc i lluitarà, a més, per convertir-se en el primer pilot de la història que guanya sis cops al circuit de Silverstone. Fins ara s’hi ha imposat cinc vegades i pretén desempatar amb el mític francès Alain Prost. Serà la 52a vegada que el circ de la fórmula s’atura a l’emblemàtic circuit, que ha prolongat per cinc temporades el seu contracte, fins al 2024. Després del triomf de Max Verstappen (Red Bull) a Àustria, Totto Wolf, el director executiu de Mercedes, assegura que les condicions meteorològiques –s’esperen temperatures moderades– els beneficiaran. “Hem de guanyar temps per resoldre els nostres problemes amb calor abans d’arribar a circuits com Hockenheim i Budapest”, reflexiona Wolf. Hamilton considera que el traçat s’adiu a les característiques del seu W10, tot i que preveu una dura batalla amb els Red Bull i els Ferrari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)