Fórmula 1

Hamilton s’endú una ‘pole’ imprevista a Hockenheim

Fórmula 1. El pilot anglès de Mercedes fa la posició preferent en el GP d’Alemanya després de sengles avaries en l’entrenament cronometrat dels Ferrari, que n’eren els favorits

Lewis Hamilton ha fet la posició preferent a Hockenheim, i demà compartirà la primera línia de la graella del GP d’Alemanya de F-1 amb Max Verstappen, segon amb el Red Bull-Honda, amb l’altre Mercedes, de Valtteri Bottas, tercer.

I els Ferrari? Sengles avaries en els bòlids vermells han deixat Sebastian Vettel i Charles Leclerc a l’estacada en l’entrenament cronometrat. El pilot alemany haurà de sortir l’últim després de l’avaria del turbo en la Q1. El seu company ha avançat fins a la Q3, però allà ha fallat el sistema de combustible, i el pilot monegasc ha quedat relegat al desè lloc. Els Ferrari havien demostrat ser els cotxes més competitius en la prestació absoluta, però la falta de fiabilitat els obligarà a remuntar.

Pierre Gasly ha enlairat el segon Red Bull fins al quart lloc, i la incompareixença dels Ferrari ha permès Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Romain Grosjean (Haas) ocupar la tercera línia de la graella.

La cursa es disputarà demà, a les 15.10 h, amb previsió de pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)