Motociclisme

Quart títol mundial de resistència per a David Checa

Motor. El català i els seus companys del Team SRC Kawasaki France s’asseguren la corona en unes 8 Hores de Suzuka de final dramàtic

El Team SRC Kawasaki de David Checa, Jeremy Guarnoni i Erwan Ningon s’han assegurat avui el títol mundial de resistència de la FIM en acabar les dramàtiques 8 Hores de Suzuka en dotzena posició.

Tant la victòria en la cursa com en el campionat s’han decidit en l’última volta. Hi ha tingut incidència directa el trencament del motor dels màxims rivals de l’equip del català, Suzuki ERT (Philippe, Masson i Black), a un minut i mig del final de la cursa i quan ja celebraven un títol merescut, perquè durant tota la cursa havien estat com a mínim quatre posicions per davant de l’equip de Checa. L’oli vessat pel motor trencat ha propiciat la caiguda del líder, Kawasaki Racing Team (Haslam, Razgatlioglu i Rea) i la bandera vermella corresponent. Inicialment s’ha donat com a guanyador l’equip Red Bull Honda (Takahashi, Kiyonari i Bradl), que ha creuat meta en primer lloc, però després de tres hores i una reclamació, Kawasaki RT ha estat restituït com a guanyador en considerar-se que la volta vàlida per establir la classificació era l’anterior a la caiguda. És el primer cop que Kawasaki triomfa a Suzuka des del 1993

L’equip SRC Kawasaki France de Checa es corona campió del món de resistència en una temporada en què ha tingut molt de pes el triomf en les 24 hores de Le Mans. És el quart títol de la categoria per al català, que abans havia guanyat els del 2004, 2014 i 2017 amb Yamaha GMT94, equip que va abandonar el campionat un any enrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)