Motociclisme

Fabio Quartararo supera Marc Márquez de 23 mil·lèsimes a Brno

Motor. El jove pilot francès i el català són els únics que han baixat d’1:56 en els primers entrenaments de la República Txeca, en una jornada en què Rossi trenca el motor de la seva Yamaha

El jove pilot francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M1) s’ha avançat de 23 mil·lèsimes al cerverí Marc Márquez (Honda RC), líder del mundial, en la primera jornada d’entrenaments de Moto GP del Gran Premi de la República Txeca. Quartararo i Márquez han estat els únics pilots que han baixat del minut i 56 segons al circuit de Brno. Márquez ho ha fet un parell de vegades demostrant que porta el millor ritme entre els favorits.

Tot just començar els entrenaments, el vallesà Aleix Espargaró (Aprilia RS-GP) ha anat per terra i ha hagut de rodar durant tota la jornada amb la segona moto. Àlex Rins (Suzuki GSX RR) ha estat el primer líder (1:56.674), però Maverick Viñales (Yamaha YZR M1) ha trigat poc a superar--lo (1:56.084). El company del pilot de Roses, Valentino Rossi, ha tornat a tenir problemes i ha acabat plegant després de trencar el motor de la seva Yamaha.

Un cop ha desaparegut el risc de pluja pràcticament tots els pilots de Moto GP han muntat el pneumàtic tou al darrere per buscar el millor temps i garantir la millor classificació possible per demà. Marc Márquez ha estat, de fet, el primer de fer-ho i ràpidament ha trencat la barrera dels 1:56 (1:55.825). Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP 19), que havia estat el més ràpid al matí) també ha millorat el seu temps, però al final la sorpresa ha vingut amb Quartararo (1:55.802). Márquez ha quedat segon; Viñales, cinquè i Rins, sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)